برگزاری کارگاه آموزشی مبانی و کاربردهای تحریک الکتریکی فراجمجمهای مغز (tDCS) دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان
کارگاه آموزشی مبانی و کاربردهای تحریک الکتریکی فراجمجمهای مغز (tDCS) دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان؛ کارگاه آموزشی مبانی و کاربردهای تحریک الکتریکی فراجمجمهای مغز (tDCS) روز چهارشنبه 31 خرداد ماه توسط دکتر محمدرضا پیرمرادی رئیس دانشکده، پزشک متخصص روانشناسی بالینی، فلوشیپ تحریک الکتریکی و مغناطیسی مغز از دانشگاه هاروارد امریکا (MD,PhD) و دکتر معصومه بیات دکتری علوم اعصاب در تالار شهدای گمنام تدریس گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی با تاریخچه، فیزیولوژی و مکانیسم عمل تحریک الکتریکی فراجمجمهای، آشنایی با کاربردهای بالینی و توسعه دانش طراحی آزمایش با کاربرد تحریک الکتریکی فراجمجمهای و کسب مهارت های ضروری در استفاده از تحریک الکتریکی فراجمجمهای بود.
در ابتدای کارگاه دکتر پیرمردادی ضمن خوشآمدگویی به شرکت کنندگان در خصوص دلایل استفاده از این دستگاه و پژوهش های صورت گرفته توضیحاتی ارائه کرد. ایشان با مقایسه این تکنیک با سایر روشهای موجود مزایا و معایب آن را برشمردند.
همچنین دکتر پیرمرادی در مورد کاربردهای پژوهشی این روشها و عوامل موثر بر نتایج حاصل از کاربرد آنها توضیحاتی ارائه کرد و ضمن معرفی مراکز دانشگاهی معتبر که در این حیطه فعالیت مینمایند بر لزوم انجام پژوهشهای بیشتر در این زمینه تاکید نمود. سپس به معرفی اختلالاتی پرداختند که تحریک الکتریکی مغز در بهبود آنها در سطح پژوهشی تاثیرات مثبتی داشته است.
در ادامه دکتر معصومه بیات مراحل کاربرد عملی این تکنیک را نشان دادند. ایشان با معرفی تحقیقات صورت گرفته در زمینه بهینهسازی پروتکلهای مربوطه با ذکر مثالهای متعدد در حیطه اختلالات خلقی و شناختی لزوم بررسی متون علمی در طراحی یک تحقیق را نشان دادند. در پایان خانم دکتر بیات به سوالات برخی شرکت کنندگان در زمینه نحوه طراحی پژوهشهای مرتبط با تحریک الکتریکی مغز در حوزههای مختلف پاسخ دادند.
خبرنگار: مطهره نقی بیرانوند
تهیه عکس: سیدحسین سیدمحمدی
کامنت